֍ ÚJ IDŐPONT - ONLINE TRÉNING-Üzleti levélírás angolul 2. (haladóknak )- JANUÁR 26. PÉNTEK- egész napos tréning, írja be a naptárba és jelentkezzen! ֍ Anglofon - a jogi angol specialista ֍


Jogi angol szaknyelv - Szerződések

MÜK akkreditált képzés 8 kreditpontértAkkreditált 4 x 2 órás online leckét tartalmazó e-learning tanfolyamunkon elsajátíthatja a leggyakrabban használt szerződésekben található legfontosabb klauzulákat, a szerződéses feleket, és végigveszünk egy részletesen kidolgozott modell szerződést. Egymásra épülő digitális feladatokkal, tanulókártyákkal segítjük a bevésődést. Glosszáriumaink, mintaszerződésünk később is hasznos segítsége lehet munkája során.
  • 4 x 2 órányi tananyag
  • egyedi ütemezési lehetőség
  • azonnal kezdhető
  • mintaszerződés
  • glosszárium
  • ingyenes jogi angol-magyar szótárhasználat

A KURZUS TARTALMA, TEMATIKÁJA


A tanfolyam kimondottan e-learning céljára kidolgozott digitális tananyagra épül. Ez azt jelenti, hogy hallgatóink nem a tantermi oktatást szükségképpen pótló szövegeket és videókat kapnak ellenőrző tesztsorozattal, hanem lépésekre bontott, gyakorlatias mintaszerződésekre, dokumentummintákra, olvasmányokra épülő leckéket adunk, ahol a sokféle interaktív feladat elvégzésével tanulhatja meg a tananyagot. A szaknyelv elsajátításának egyik fontos pillére a terminológia megismerése, így ez akár mobilon is bárhol előkapható és tanulható szótanuló kártyákkal és részletes glosszáriumokkal támogatjuk. Természetesen, mint minden oktatásban a fejlődést ellenőrző számonkérési pontok sem maradnak el a tanfolyam közben és a tanfolyam végén sem.


részletes tematika


KREDITPONTOK ÉS A TANFOLYAM TELJESÍTÉSE

A tanfolyamot legalább írásban B2-es angol nyelvtudással javasoljuk megkezdeni. Felsőfokú általános angol tudással rendelkezőknek is javasoljuk a tanfolyamot, hiszen itt a jogi terminológia elsajátítására fókuszálunk.
A weblapon a tananyaggal eltöltött tevékenységét elektronikusan naplózzuk, teszteredményeit rögzítjük, az előírtaknak megfelelő ideig őrizzük. A tanfolyam sikeres befejezésének feltétele a digitális tananyagok elvégzése és a záróteszt legalább 60% szinten történő teljesítése. A sikeres online-vizsga után igazolást állítunk ki a kreditpontok teljesítéséről, melyet 15 napon belül a Magyar Ügyvédi Kamara rendszerében is rögzítünk.TÉMÁK

- Szerződések joga
- Szerződés és szerződéses felek
- Modell szolgáltatási szerződés
- Szerződéses klauzulák


MIKOR?

Sikeres jelentkezés után azonnal küldjük az első leckét. A digitális tanulás nagy előnye, hogy ha van egy kis ideje, bármikor tanulhat.


ÜTEMEZÉS

A leckéket úgy állítottuk be, hogy hetente kapja a következő leckét. Természetesen, ha intenzívebben tanulna, ezt a tempót gyorsíthatja, és egy gombnyomással kérheti a következő leckét, ami azonnal érkezik is.


ESZKÖZ

Minden anyagunkat mobilra is optimalizáltunk, így nem csak számítógépen, hanem telefonon, tableten is használható. Külön applikációt nem kell letölteni, böngészőalapú, kis adatforgalmat generál csupán.


SEGÍTSÉG

Bizonytalan? Kérdése van? Írjon nekünk, segítünk!

e-mail címünk: anglofon@anglofon.hu