Most itt van: Főoldal / Jogi angol szerződésminták / Építőipari kivitelezésben használt dokumentumok

ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉSBEN HASZNÁLT DOKUMENTUMOK

Angol nyelvű szerződések és egyéb dokumentumok

Itt megtalálható a legtöbb olyan angol nyelvű szerződés és egyéb mintadokumentum, amely egy építőipari kivitelezési projekt kapcsán felmerül. Nemcsak angol nyelvű vállalkozási szerződés, hanem az ajánlatkéréstől az ajánlattételen át a munka átvételéig minden szakasz kapcsán felmerülő angol nyelvű mintadokumentum elérhető az adatbázisban. Számos dokumentum ingyenesen elérhető.
KÉTNYELVŰ MINTATervezési szerződés

Angolul design contract, amelyben a megrendelő megbízza a tervezőt a (engedélyezési vagy kiviteli) tervek elkészítésével.

KÉTNYELVŰ MINTAÉpítőipari kivitelezési szerződés

Angolul construction contract, amelyben a vállalkozó megrendelő megbízásából vállalja egy épület építését megfelelő készültségi fokban.


KÉTNYELVŰ MINTAAjánlatkérés

Angolul price quotation. Egyszerű minta, amelyben a megrendelő ajánlatot kér a kivitelezőtől valamely munka elvégzésére.

KÉTNYELVŰ MINTAAjánlat elfogadása

Angolul acceptance of proposal, amelyben az ajánlatkérő értesíti az ajánalttevőt az ajánlat elfogadásáról.


KÉTNYELVŰ MINTAAjánlat elutasítása

Angolul bid rejection. Az ajánlatkérő tájékoztatása vállalkozó felé, hogy az általa adott ajánlatot nem fogadja el.

KÉTNYELVŰ MINTAÉrtesítés pályázat elnyeréséről

Angolul contract award letter. Az ajánlatkérő tájékoztatja a legjobb ajánlatot tevő vállalkozót arról, hogy elnyerte a megbízást.


KÉTNYELVŰ MINTAÉrtesítés határidő meghosszabbításáról

Angolul Notice of Extension of Deadline, amelyben a vállalkozó értesíti a megrendelőt, hogy a munkát nem tudja határidőre elvégezni .

KÉTNYELVŰ MINTAJavasolt változtatások elfogadása

Angolul acceptance of proposed changes. Bármely fél kiállíthatja a másik fél javaslatának elfogadásáról.


KÉTNYELVŰ MINTATeljesítési igazolás

Angolul certificate of performance. Dokumentum amely a megrendelő által kiállított dokumentum, amely igazolja a vállalkozó által elvégzett munka teljesítését.

KÉTNYELVŰ MINTAFelszólító levél

Angolul demand letter. Tájékoztatás a fennálló tartozásról és a jogi lépésekről, amennyiben a tartozás nem kerül kiegyenlítésre.


MINTA ANGOLULElőleg visszafizetési garancia

Angolul advance repayment bond. Közbeszerzési eljárás keretében végzett kivitelezési projekt során használt garancia, amely biztosítja az előleg visszafizetését.

MINTA ANGOLULTeljesítési garancia

Angolul performance bond, amely garanciát nyújt esetleges probléma esetén a vállalkozási díj vonatkozásában.Hogyan férhet hozzá a teljes dokumentumtárhoz?

A teljes dokumentumtár csak PRO jogosultságú felhasználóink számára elérhető. Ezzel a jogosultsággal hozzáférést kap a teljes jogi angol szótárunkhoz, ezen kívül elérhetővé válik számos egyéb exkluzív tartalom is.


Részletek és előfizetés