AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK JOGI ANGOL TANULÁSI LEHETŐSÉGEINKRŐL

Induló tanfolyamaink, tréningjeink, e-learning kurzusaink és webináriumaink


Hagyományos tantermi tanfolyam vagy e-learning kurzus? Intenzív, a munkájába azonnal átültethető tudást adó, gyakorlatias tréning vagy ingyenes online webinárium a jogi szaknyelv kóstolgatásához? Fejlessze velünk jogi angol tudását!

Tanfolyamainkat rendszeresen indítjuk belvárosi irodánkban, de egyéni igényekhez alkalmazkodva kihelyezett kurzusok szervezésére is van lehetőség. Örömmel segítünk személyesen is kitalálni az Önnek legmegfelelőbb oktatási konstrukciót, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!TANFOLYAMBevezetés a szerződések terminológiájába

ISMERKEDÉS A JOGI ANGOL ALAPJAIVAL

A legfontosabb jogi szaknyelvi fordulatok, kifejezések, gyakori szerződéses klauzulák sok példával, könnyen elsajátítható formában. Jól rendszerezett, átfogó tudásanyag, ami nélkül soha nem lehet magabiztos a jogi szaknyelv használatában. Ezzel kezdje a tanulást!
KurzusinformációKURZUSJOGI ANGOL MESTERISKOLA 1-2-3

FOLYAMATOS SZAKNYELVI KÉPZÉS AZ ALAPOKTÓL A MESTER SZINTIG

Jogi angol szaknyelvi képzéseinket összefűztük egy jól tanulható, magasszintű, átfogó tudásanyagot tartalmazó egységgé. Tananyagaink digitalizálásával így lehetőség van arra, hogy mindenki a saját időbeosztása szerint kapcsolódjon be a képzésbe, rugalmas ütemezés mellett, de mindezt strukturált keretek között, folyamatos konzultációs támogatással.
KurzusinformációTANFOLYAMJogi tanácsadás angolul

Jogi kommunikációs tanfolyam

Meglévő passzív jogi szaknyelvi tudásra alapozó kommunikációs készségfejlesztés a gyakorlati életből kiragadott példákkal: tanácsadás külföldi ügyfeleknek (ingatlan, munkaviszony, bérlet, vállalkozás témákban), álláspont kifejtése, szerződések értelmezése és az ügyfelek tájékoztatása. Jelentkezzen erre a kurzusra akár a terminológiai kurzusokkal párhuzamosan egy igazán intenzív és komplex szaknyelvi fejlődés érdekében!
KurzusinformációTANFOLYAMJogi tárgyalástechnika angolul

Jogi kommunikációs tanfolyam

Tárgyalástechnikai gyakorlat angol nyelven a valós életből vett tárgyalási szituációkban. Finomságok, trükkök és ötletek a leggyakoribb szerződések letárgyalása során előforduló szituációkban (adásvétel, bérlet, vállalkozás, megbízás, szállítás, építőipari kivitelezés). Jelentkezzen erre a kurzusra akár a terminológiai kurzusokkal párhuzamosan egy igazán intenzív és komplex szaknyelvi fejlődés érdekében!
Kurzusinformáció


E-LEARNINGAKKREDITÁLT JOGI SZAKNYELVI ANGOL KÉPZÉSEK

KREDITPONTOS ÜGYVÉDI TOVÁBBKÉPZÉSEK

A Magyar Ügyvédi Kamara által akkreditált képzéseinken nem csak jogi angol szaknyelvi tudását fejlesztheti, hanem a kötelező ügyvédi továbbképzés keretében kreditpontokat is jóváírunk. E-learning tanfolyamaink szabad időbeosztásban tanulhatók, és jelentkezés után rögtön rendelkezésére állnak.
KurzusinformációE-LEARNINGTEMATIKUS KURZUSOK

SZAKNYELVI MINIKURZUSOK

Rövid, specializált e-learning képzések, melyek elvégzésével egy-egy jogi szakterület nyelvi specialistájává válhat.
KurzusinformációE-LEARNINGÜZLETI LEVÉLÍRÁS ANGOLUL

AMI A MAGABIZTOS ÜZLETI LEVÉLÍRÁSHOZ KELL

Megtanítjuk hogyan fogalmazza meg frappánsan leveleit. Írjon könyedén leveleket, és kerülje el az angol nyelvtanulók tipikus levélírási hibáit!
Kurzusinformáció