Most itt van: Főoldal / Jogi angol szerződésminták / Szolgáltatási és megbízási szerződések

SZOLGÁLTATÁSI ÉS MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉSEK

Angol nyelvű szerződések és egyéb dokumentumok

Az angol nyelvű szerződésminták között számos különféle tevékenységre adott megbízási szerződés, vállalkozási szerződés ill. különféle árukra szabott angol nyelvű adásvételi és szolgáltatási szerződés található. Ezen számos jogviszonyt szabályozó angol szerződésminta érhető el, köztük tanácsadási szerződés, számítástechnikai szolgáltatási szerződés és egyéb angol nyelvű szerződésminták.


TANULÁSHOZMegbízási szerződés - kivonat

Az oktatási anyagaikban használt szerződés -kivonat, amely tartalmazza a megbízás lényegi elemeit a teljesség igénye nélkül.

KÉTNYELVŰ MINTAMegbízási szerződés

Angolul agency agreement. Szerződés, amelyben a megbízott vállalja valamely feladat ellátását megrendelő nevében.


KÉTNYELVŰ MINTAForgalmazási szerződés

Angolul distribution contract. Gyártó és forgalmazó között létrejött szerződés, amely a gyártó termékeinek valamely területen történő forgalmazását és a kapcsolódó feltételeket szabályozza.

KÉTNYELVŰ MINTABizományosi szerződés

Angolul consignment contract. Vegyes szerződés, amely szerint a bizományos díjazás ellenében a megbízó javára a saját nevében köt szerződést.Hogyan férhet hozzá a teljes dokumentumtárhoz?

A teljes dokumentumtár csak PRO jogosultságú felhasználóink számára elérhető. Ezzel a jogosultsággal hozzáférést kap a teljes jogi angol szótárunkhoz, ezen kívül elérhetővé válik számos egyéb exkluzív tartalom is.


Részletek és előfizetés